Velkommen

Bellilopes er et lille Chodsky Pes opdræt beliggende i Solbjerg, syd for Aarhus.  Her bor vi tæt på en lille skov, hundeskov og dejlige grønne områder. Vi har ca. 15 minutters kørsel til større skov, strand og vand, hvorfor vi ofte benytter os af muligheden og tager afsted.

På adressen bor Belli og jeg, Lone, og selvom vi kun bor os to, så har vi en god omgangskreds, som gerne kigger forbi eller som vi besøger. Den består af min dejlige familie voksne og børn, samt rigtig gode venner, naboer, hunde m.fl..

I 2012 stødte jeg på min første Chodsky Pes, Estan en lækker hanhund og jeg forelskede mig fuldstændig i racen.

Jeg kontaktede Tina som har Fur And Paws og aftalte med hende, at når tiden var inde, så skulle jeg have en hvalp af den fantastiske race.

Da tiden endelig kom, kontaktede jeg igen Tina, da jeg jo vidste, at der kunne være lang ventetid. Håbefuld og med krydsede fingre, gik jeg i spænding og ventede. Den 20/4-2019 kom den fantastiske besked, at der var født hvalpe dagen før og hvis det stadig havde min interesse, så var der en tæve til mig!

Efter 8 laaange og endnu mere spændende uger, kunne jeg den 14/6 endelig hente Belli hjem og her startede vores liv sammen, som har ført til, at jeg i 2020 tog DKK opdrætteruddannelsen og at du netop nu, sidder og læser med her.

Det at finde mit kennelnavn, var ikke så ligetil. Én ting vidste jeg: at det skulle have personlig betydning for mig. Jeg var igennem alle mulige konstellationer, nogle bedre end andre, men ingen som ligesom bare “faldt i hak”.

En morgen vågnede jeg op og vidste, at navnet skulle indeholde noget fra racen, noget fra Belli og noget fra mit eget navn. Sådan blev Belli – Lone Pedersen – Chodsky pes, altså til Bellilopes.

DKK – Uddannet opdrætter
FCI