Hvalpe

Der forventes først hvalpe i 2023

“Forventer hvalpe start august 2021, mellem Fur and Paws Isabelli og Charmando od Brány Ráje

Hvalpene bliver født og vokser op i stuen. De første 3 uger handler det om, for mor såvel som hvalpe, at der er ro omkring dem. Når mor har ro til at pleje dem samt lade dem spise og sove, så undgår både mor, hvalpe og jeg som opdrætter at stresse. Det giver en harmonisk og god start på livet.

Ved at de holder til i stuen, gør at de bliver udsat for alle dagligdagens gøremål og lyde, så de vænner sig til alt det basale der sker i hjemmet. De første 3 uger vil man kunne følge lidt med i hvalpenes liv på afstand, da der kommer billeder både her på siden og på facebook.

Efter de 3 uger er gået, er hvalpekøberne hjertens velkomne til, at komme og besøge hvalpene. Når de er ca. 5 uger gamle, får man at vide hvilken hvalp, jeg har matchet med hvalpekøber og eventuel familie. Det er derfor også her, at man kan begynde at forberede sig på og forholde sig til, hvem der er ens nye familiemedlem.

Det er rigtig vigtigt, at hvalpenes tid her, klæder dem godt på, til at blive gode familiehunde og at de hver især bliver selvstændige sociale individer. Udover hjemmet og haven vil de også komme ud at opleve verden; forskellige mennesker – store som små, andre hunde og dyr, køreture (i bil), folk der løber, stort græsareal, skov, strand, lyde fra trafikken, halsbånd og line, renlighedstræning, små kommandoer m.m.

Alt i alt, vil de altså opleve en god portion af det, som livet byder på. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra, når de er 8 uger gamle. Her er det enormt vigtigt, at fortsætte den socialisering og miljøtræning som er påbegyndt her, så man får den Chodsky Pes man kunne ønske sig.