Nyheder

7.4.21
🐾❤️Chodsky Pes søger ny familie/træningspartner.❤️🐾
Abi – Bellilopes Hanabi – som denne skønhed hedder, er kommet hjem igen pga. noget i hendes familien.
Derfor er jeg på jagt efter det HELT RIGTIGE MATCH, der både kan give hende en masse kærlighed som hendes familie har givet hende, men også er klar på at træne en Chodsky Pes på 8 md. hvor der er masser af hormoner på spil. 💪❤️
Abi er en enormt kærlig, glad, sjov, sensitiv og fræk tæve, der har indlært sig selv nogle unoder. Ved møder med andre hunde på gå tur, er der en del lyd i Abi. Denne adfærd er vi i gang med at træne, det kan sagtens lade sig gøre og dæmpe den, men der skal gøres en indsats, også hos de nye ejer, derfor er det vigtigt, man har det med i sine overvejelser, før man tager kontakt.
Hun vil rigtig gerne med ud og kører bil, ud og gå, lege, hun kan finde ro, elsker at blive nusset. Ja, hun er en utrolig skøn og kærlig hund, der skal stimuleres både mentalt og fysisk, med samvær – træning – oplevelser osv.🥰😍😘
Det er kun personer der forstår vigtigheden i at træne og der HAR tiden i sin hverdag til at træne med hende og at give hende en masse nærvær, jeg har interesse i og hører fra.
Hvis du/i vil vide mere omkring Abi, så er i velkommen til at skrive en mail til: mail@bellilopes.dk

8.8.21
Belli og de 6 lækre hvalpe har alle det godt. Man kan bare sidde og se på dem heele tiden, og telefonen fyldes op med billeder. Billeder og skrivelse af hvalpene kan ses på facebook siden

4.8.21
Jubiii så kom der hvalpe.❤ Men det blev en lidt anderledes fødsel end den først lige startede.😪Kl. 00.45 kom den første hvalp til verden og så kom de 2 næste. 4. hvalp dumpede ud 5 min. Efter nr. 4. Men han var en lille nuller 120 g og dødfødt. Men alligevel skulle han da lige have lidt førstehjælp at mærke. Kort tid efter kom hvalp 5. og 6. Hvalp til verden.Så var der pause og Bellis veer tog stille til… mennnnn ja 7. Hvalp var en sædefødsel og ja Belli kunne ikke selv, og ja vi skulle en tur til dyrlægen i nat, hvor det endte med et kejsersnit og den var desværre død, men der var en hvalp nr. 8. Og hun kom så levende til verden.Belli har det godt, hun er en fantastisk, stolt mor og hun er helt igennem fantastisk. ❤ Hun har nydt opmærksomheden med nogle af dem hun holder allermest af, mine 3 børn og hendes 6 hvalpe – 4 piger og 2 drenge – som alle har det godt og har en super flot vægt.❤❤Det har været en lang dag hvor følelserne har været på den største rutschebanetur❤ Men ja nyder at sidde og kigge i hvalpekassen, nusse Belli og ikke mindst den tillid hun giver så hvalpene også må nusses, kysses og ja tiden flyver afsted når man sidder og kigger på dem.Hvalpekøber til disse hvalpe får besked inden for de næste dage❤

30.6.21
Belli har ikke helt været sig selv. Hun har været træt, ikke haft den store appetit, kastet op. Det der med at komme med ud og gå, ja man har gerne ville ud og gjort det der skulle gøres, men så har hun kigget på mig med de her øjne “mor jeg er færdig lad os gå hjem”.

Der har været så mange signaler der tydede på at Belli var gravid. Men man har tænkt, er det ikke bare mig der har ønske tækning og nok bare noget jeg bilder mig ind.

D. 29.6 dagen, den store dag som jeg har ventet på. Turen op til Dyrelægegruppen Dania hvor dyrlæge Katrine fra deres reproduktion skulle ultralydsscanne Belli.

Må bare sige sikke et fantastisk øjeblik og Kathrine er helt igennem fantastisk. Belli blev scannet og der så man de fineste små bobler, som omsvømte hver sin hvalp. Sunde hvalpe på 1 cm og med de skønneste små hjerte der bankede, som jeg fuldstændig forelskede mig i. Så oversvømmelse i mine øjne.

Det var sådan et unikt øjeblik, Belli gravid, små hvalpe gemt i hendes mave, der kommer til verden til August, sikke en dejlig dag.

Nu krydser vi finger for sidste del af graviditet og en god fødsel.

12.6.21
Belli er blevet parret og jeg krydser finger for, når hun i slutningen af denne måned skal scannes, at det viser at hun gemmer på små hvalpe

23.5.21

Belli er gået i løb og skal om ikke så længe, på en tur til Tjekkiet og møde Charmando od Brány Ráje.
Glæder mig rigtig meget til at se hvad der kommer ud af den parring

2.5.21
Do more with your dog: Belli og jeg bestået Trick Dog titleAdvance og Expert!

18.3.20
10.4.21
Do more with your dog
: Belli og jeg bestået Trick Dog titleNovice og Intermediate!

19.3.21
Marts måned betyder; så er det forår. Men ja fordi kalenderen siger det betyder det jo ikke at foråret er her helt endnu. Dagene bliver længere og solen får mere og mere magt, men frosten er ikke helt klar til at sige farvel.

Marts måned er jo også der Belli skal gå i løb og skal parres med Charmando. Ligesom foråret, så ved man jo ikke helt præcist hvornår, naturen har jo sin gang, så jeg må venter i spænding.

Fældningen har hun overstået og står nu i ny smuk pels, man siger jo ”at tæverne ser bedst ud, når deres æg er klar til at blive befrugtet”.

Jeg må væbne mig med tålmodighed og dygtiggøre vores Rally, nyde lækre ture med andre Chodskyer og så læse en masse spændende bøger om hvordan jeg kan styrke hvalpes første tid.

Kan være et billede af hund, træ og natur

18.3.21
Tina fra Fur and Paws har oversat den spændende Tjekiske Chodsky Pes præsentation til dansk. Den findes under historie eller klik her.

21.2.21
En Chodsky Pes er en smuk lækker hund med masse af positive sider, den er sjov, selvstændig, lærenem, føjelig, dygtig, snakkende, opmærksom, kærlig ”allrounder” hund, som mange forelsker sig i.

Men det er vigtigt, man har med i sine tanker, når man overvejer at anskaffe sig en Chodsky, at det er en brugshund, der har brug for at den får lov til at udnytte sine naturlige drifter.

Samtidig skal man være klar over at det er en hund, der godt kan være larmende i møde med andre hunde. Det kan komme bag på en og det kan virke meget voldsomt. Man ser pludselig sin hund hænge ude i snorens ende, med voldsom lyd og viser tænder (det er en smilende hund, viser også tænder i leg) og man tænker hvad har jeg gjort galt…. Derfor er det vigtig man fra hvalp træner passering. Det er noget jeg snakker meget med folk om der henvender sig her.

Tina fra Fur And Paws har på hendes hjemmesides blog, hvalpekøber der fortæller om det at få en Chodsky, som jeg synes man skal gå ind og læse.

https://chodsky-pes.dk/blog/page/4/

7.2.21
Må jeg præsenterer
Charmando od Brány Ráje
en super lækker han. Charmando skal være far til vores kommende hvalpe, når Belli kommer i løb.
Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad der kommer ud af den parring.

http://www.kpchp.org/pes.php?pes=7019

Charmando od Brány Ráje

1.2.21
En smuk video fra Norge om alsidigheden i den smukke Chodsky Pes🐾❤

27.1.21
Så er hjemmesiden blevet færdig til, og nu handler det kun om små justeringer

22.1.21
Så er der lavet en Kennel Bellilopes FB side, som du kommer til ved at trykke på FB logoet i bunden af siden.

21.1.21
Så er Kennel Bellilopes hjemmeside under opbygning.
Mit opdræt er et lille stueopdræt af den lækre race Chodsky Pes (Tjekkisk Hyrdehund)